Συνάντηση της ομάδας επανίδρυσης Δήμου Μακρύ Γιαλού με τον Α. Πανταζή

12:45 μ.μ. - Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020
12:10 μ.μ. - Παρ, 30/45/2020
Image: Συνάντηση της ομάδας επανίδρυσης Δήμου Μακρύ Γιαλού με τον Α. Πανταζή

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της συνέχισης των προσπαθειών της ομάδας και της έναρξης νέου κύκλου επαφών με όλους τους αιρετούς

Την Τετάρτη 28.10.2020 και ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της ομάδας επανίδρυσης Δήμου Μακρύ Γιαλού με τον Δημοτικό Σύμβουλο Ιεράπετρας και επικεφαλής της παράταξης "Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα" κο Αργύρη Πανταζή.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της συνέχισης των προσπαθειών της ομάδας και της έναρξης νέου κύκλου επαφών με όλους τους αιρετούς.

Μετά την ενημέρωση και την εποικοδομιτική συζήτηση που έγινε, ο κος Πανταζής μας ξεκαθάρισε το εξής: "Στο όνομα της δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών και σεβόμενος τις απόψεις των τοπικών κοινωνιών, δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά παρά να στηρίξω όλες τις προσπάθειες της ομάδας επανίδρυσης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η επανασύσταση του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού".

Τέλος, θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους κατοίκους του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού ότι συνεχίζουμε τις επαφές μας και με τους άλλος επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και θα ενημερωθούν για όλες τις κινήσεις μας.