Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με τον Γ. Πλακιωτάκη

9:37 π.μ. - Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2024
09:08 π.μ. - Πέμ, 08/37/2024
Image: Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου με τον Γ. Πλακιωτάκη

Την Τετάρτη 07.08 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου Βαμβασάκη Μιχαήλ, του γενικού γραμματέα Καμινογιαννάκη Νικολάου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Τσαγκαράκη Αργύρη της Ένωσης με τον Ά Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Λασιθίου κ. Πλακιωτάκη Ιωάννη

Την Τετάρτη 07 Αυγούστου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου Βαμβασάκη Μιχαήλ, του γενικού γραμματέα Καμινογιαννάκη Νικολάου και του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Τσαγκαράκη Αργύρη της Ένωσης μας με τον Ά Αντιπρόεδρο της Βουλής και Βουλευτή Λασιθίου κ. Πλακιωτάκη Ιωάννη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, τον ενημερώσαμε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί και οι Αστυνομικές Υπηρεσίες του Λασιθίου. Έγινε εκτενής αναφορά στο σοβαρό πρόβλημα με τις κτηριακές υποδομές που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού και συγκεκριμένα την ανέγερση αστυνομικού μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο, την ανεύρεση κατάλληλου κτιρίου για τη στέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας, καθώς και την αποπεράτωση του κτιρίου, στο οποίο θα μεταστεγαστεί ο Αστυνομικός Σταθμός Οροπεδίου Λασιθίου. Επίσης, συζητήσαμε εκτενώς την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού στις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, εν όψει και της επικείμενης συνταξιοδότησης μεγάλου αριθμού αστυνομικών τα επόμενα χρόνια. Τέλος, έγινε αναφορά στη προοπτική της επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων Σητείας.

Αφού, ο κ. Πλακιωτάκης άκουσε με προσοχή τα θέματα που του έθεσε η Ένωση μας, μας διαβεβαίωσε ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΜΒΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΜΙΝΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ