Συνάντηση Προέδρων Εστίασης Ιεράπετρας και Εύβοιας με τον Γιάννη Πλακιωτάκη

2:16 μ.μ. - Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023
02:11 μ.μ. - Κυρ, 19/16/2023
Image: Συνάντηση Προέδρων Εστίασης Ιεράπετρας και Εύβοιας με τον Γιάννη Πλακιωτάκη

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο Πανελλαδικά αλλά και τοπικά.

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ά Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Πλακιωτακη και του Προέδρου του Σωματείου Καφέ Εστίασης Ιεράπετρας Μανώλη Μιχελαράκη. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος του σωματείου εστίασης της Εύβοιας κ. Ευθυμίου Βασιλη.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον κλάδο Πανελλαδικά αλλά και τοπικά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, "για το θέμα των κατεδαφίσεων η στάση του κ. Πλακιωτακη παραμένει στα πλαίσια που και ο ίδιος μας μετέφερε στην συνάντηση με τους επαγγελματίες.

Οι κατεδαφίσεις δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν εφόσον δεν έχουν επιλυθεί όλα τα ζητήματα για να υπάρξει η επόμενη μέρα στην ανάπλαση του παραλιακού μετώπου (χρηματοδότηση, αποπεράτωση).

Για το θέμα της νήσου Χρυσής συμφωνήσαμε ότι πρωτεύων είναι η προστασία του, αλλά παράλληλα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες απο όλους τους εμπλεκόμενους , ώστε φέτος να αυξηθεί η επισκεψιμότητα σε σχέση με τις δύο προηγούμενες χρονιές. Του μεταφέραμε την αγωνία του κλάδου για τις ασφαλιστικές και φορολογικές εξελίξεις και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τους προβληματισμούς μας και τις ενστάσεις μας στα αρμόδια υπουργεία."

Στον Ηχώ 99,8 μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καφέ - Εστίασης Ιεράπετρας, κος Εμμ. Μιχελαράκης: