Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Λασιθίου με το νέο ΔΣ του Σωματείου καταστηματαρχών καφέ-εστίασης Ιεράπετρας

9:22 π.μ. - Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022
09:09 π.μ. - Παρ, 16/22/2022
Image: Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου Λασιθίου με το νέο ΔΣ του Σωματείου καταστηματαρχών καφέ-εστίασης Ιεράπετρας

Διαβάστε το δελτίο τύπου

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητήριο Λασιθίου κ. Θωμά Χαριτάκη με τα μέλη του νέο-εκλεγέντος ΔΣ του Σωματείου καταστηματαρχών καφέ και εστίασης Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του σωματείου κ. Μανώλης Μιχελαράκης , ο Α’ αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Νεοφώτηστος, ο ταμίας κ. Κωνσταντίνος Λαμπράκης και ο Γ.Γ. του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Μιχάλης Πλακογιαννάκης.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η διερεύνηση τρόπων ανάπτυξης και συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων με απώτερο στόχο την προώθηση και την τουριστική ανάπτυξη της πόλης της Ιεράπετρας με την σχεδίαση και υλοποίηση κοινών δράσεων και ενεργειών προώθησης και προβολής των πλεονεκτημάτων και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Συμφωνήθηκε να ακολουθήσει και δεύτερη συνάντηση εργασίας στην οποία θα εξειδικευθούν και θα αναλυθούν τόσο το πλαίσιο των δράσεων και των ενεργειών, όσο και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους με γνώμονα την καλύτερη προετοιμασία για την επερχόμενη τουριστική περίοδο του 2023.