Συνάντηση Καρχιμάκη με τη Ν.Ε. Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

9:56 μ.μ. - Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022
09:08 μ.μ. - Πέμ, 11/56/2022
Image: Συνάντηση Καρχιμάκη με τη Ν.Ε. Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Και το μέλος της Κ.Π.Ε. Τάκη Πατεράκη

Με το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ πρώην βουλευτή Λασιθίου και πρώην υπουργό Μιχάλη Καρχιμάκη και το μέλος της Κ.Π.Ε. Τάκη Πατεράκη, συναντήθηκαν ο Γραμματέας και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του κόμματος.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Στην συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις γύρω από τις εξελίξεις τόσο στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, και την πορεία του κόμματος στο νομό Λασιθίου, όσο και γενικότερα σε ότι αφορά το πολιτικό σκηνικό αλλά και το δύσκολο πλαίσιο ακρίβειας και πληθωρισμού που διαμορφώνεται και παγιώνεται στην ελληνική κοινωνία.

Ο Μιχ. Καρχιμάκης ανέφερε μεταξύ άλλων από την πλευρά του πως στην περίοδο πολλαπλών κρίσεων που ζούμε «η δημοκρατία βάλλεται, πιθανώς ανεπανόρθωτα, τα οικονομικά των ανθρώπων φθάνουν στα όριά τους και η διεθνής θέση της χώρας τίθεται εν αμφιβόλω». Όπως τόνισε, σε αυτή τη συνθήκη μόνο η Προοδευτική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, μπορεί να δώσει λύσεις, όπως έκανε σε κάθε κρίση κατά τη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας.

«Από την Κρήτη και αυτή την συνάντηση μέχρι το πιο ακριτικό χωριό της Βόρειας Ελλάδας, οι φίλοι και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ συζητάμε και προβληματιζόμαστε για την προετοιμασία της επόμενης μέρας» επεσήμανε ο πρώην υπουργός, στον οποίο η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην εκλογική του περιφέρεια (Δυτική Αθήνα) ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών, όποτε κι αν αυτές γίνουν".