Συνάντηση Καλαντζάκη με την νέα πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ν. Λασιθίου

3:20 μ.μ. - Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022
03:04 μ.μ. - Πέμ, 07/20/2022
Image: Συνάντηση Καλαντζάκη με την νέα πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ν. Λασιθίου

Με την νέα Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου του Νομού Λασιθίου, κα Σοφία Τσαγκαράκη, συναντήθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης

Με την νέα Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου του Νομού Λασιθίου, κα Σοφία Τσαγκαράκη, τον Πρώην Πρόεδρο, κ. Γεώργιο Παραουλάκη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νικόλαο Σφακιανάκη, συναντήθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία της Αντιδημάρχου κας Χρύσας Χατζημαρκάκη. Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα όπως το Υποθηκοφυλακείο, το Ειρηνοδικείο, το Πρωτοδικείο κ.α. καθώς επίσης και σε όσα προέκυψαν από τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης μεταξύ του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Κώστα Τσιάρα και αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου, με επικεφαλής την Πρόεδρο κα Σοφία Τσαγκαράκη.

Αμέσως μετά ο κ. Καλαντζάκης, δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχηθώ στην κα Τσαγκαράκη καλή δύναμη στα νέα της καθήκοντα και μια επιτυχημένη θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ευχαριστώ θερμά τον τέως Πρόεδρο, κ. Γιώργο Παραουλάκη, για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Είχαμε σήμερα μια πρώτη εποικοδομητική συζήτηση για ζητήματα που απασχολούν τον Δικηγορικό Σύλλογο και ενημερώθηκα σχετικά με τις εξελίξεις στον δικαστικό τομέα.

Από την πλευρά μας ως Δήμος Ιεράπετρας στηρίζουμε την κα Τσαγκαράκη και τον Δικηγορικό Σύλλογο στις ενέργειές τους με κοινό στόχο την άμεση, απρόσκοπτη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου Ιεράπετρας».