Συνάντηση εργασίας με τους μάγειρες των δομών που λειτουργεί το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας

1:50 μ.μ. - Πέμπτη, 14 Απριλίου 2022
01:04 μ.μ. - Πέμ, 14/50/2022
Image: Συνάντηση εργασίας με τους μάγειρες των δομών που λειτουργεί το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας

Τα θέματα που συζητήθηκαν

Συνάντηση εργασίας με τους μάγειρες των δομών (Παιδικοί Σταθμοί, Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕ.Α, “Βοήθεια στο Σπίτι” κ.α.) που λειτουργεί το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α πραγματοποιήθηκε εχθές, 13/4/2022, στα γραφεία του Νομικού Προσώπου.

Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα που αφορούν στην στελέχωση, στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, στην εφαρμογή συστημάτων πιστοποίησης ποιότητας, στο συντονισμό της λειτουργίας των μαγειρείων καθώς και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Κοινή διαπίστωση όλων των συμβαλλόμενων μερών υπήρξε το υψηλό επίπεδο λειτουργίας των μαγειρείων σ’ όλους τους τομείς, όπως κι η εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών (standards) στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η Πρόεδρος του Ν.Π. Κα Σακαδάκη, αφού επισήμανε τη σημαντική -και πέρα από τα καθιερωμένα- προσφορά των μαγειρείων στην καθημερινή λειτουργία των δομών, όπως επίσης και την γενικότερη κοινωνική προσφορά μέσω των συσσιτίων σε αδύναμες ομάδες πληθυσμού, ευχαρίστησε τα στελέχη και τους εργαζόμενους μάγειρες για την επιμέλεια, την υπευθυνότητα και τη κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύουν.

Τέλος, επισήμανε ότι από τα μαγειρεία του Ν.Π. σιτίζονται υγιεινά με επιστημονικά καταρτισμένο και ποιοτικά ελεγμένο φαγητό, 500 βρέφη και νήπια των Βρεφονηπιακών Σταθμών, αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, φιλοξενούμενα άτομα του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, ενώ τελευταία συμβάλλουμε και στην εύρυθμη λειτουργία του νεοσύστατου Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου.

Σακαδάκη Μπαχλιτζανάκη Μαρία

Πρόεδρος ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ