Συνάντηση Δημάρχου με τον Πλωτάρχη κ. Κωνσταντίνο Παττακό

5:04 μ.μ. - Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023
05:06 μ.μ. - Τρί, 06/04/2023
Image: Συνάντηση Δημάρχου  με τον Πλωτάρχη κ. Κωνσταντίνο Παττακό

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο της Παχειάς Άμμου

Τον Λιμενάρχη Αγίου Νικολάου, πλωτάρχη του Λιμενικού Σώματος, κ.  Κωνσταντίνο Παττακό μαζί με τον Ανθυποπλοίαρχο, κ. Στέφανο Καρδάμη και τον Σημαιοφόρο, κ. Μιχάλη Βρυγιωνάκη, υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, παρουσία του Αντιδημάρχου και Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο της Παχειάς Άμμου που υπάγεται στην αρμοδιότητα του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου και για τις ενέργειες που κάνει το νομικό πρόσωπο, ώστε να εξομοιωθεί ο χώρος με Χερσαία Ζώνη Λιμένα.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας επεσήμανε τα εξής: «Ως Δημοτική Αρχή στόχος μας είναι η παραλία της Παχειάς Άμμου και το αλιευτικό καταφύγιο να περάσουν στον έλεγχο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, προκειμένου να συνεχίσουμε, όπως έχουμε προγραμματίσει, να κάνουμε όλα εκείνα τα έργα που έχουν ανάγκη. Έχουμε ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και περιμένουμε τις εγκρίσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες το αμέσως επόμενο διάστημα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Λιμενάρχη, κ. Παττακό, και τους εργαζόμενους στο Λιμεναρχείο του Αγίου Νικολάου για τη συνεργασία. Σύντομα, θα επισκεφτούμε μαζί και με τον Πρόεδρο, κ. Ραπάνη, το αλιευτικό καταφύγιο της Παχειάς Άμμου για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν το παραλιακό μέτωπο».