Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Κ. Σπυριδάκη και Εμμ. Χριστοδουλάκη

12:49 μ.μ. - Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024
12:06 μ.μ. - Δευ, 03/49/2024
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Κ. Σπυριδάκη και Εμμ. Χριστοδουλάκη

Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Τζουμάκας, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κουγιουμουτζάκης και Μιχάλης Σπυριδάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Μπαχλιτζανάκης

Με τη Βουλευτή Λασιθίου Κατερίνα Σπυριδάκη και τον Βουλευτή Ανατολικής Αττικής Μανώλη Χριστοδουλάκη του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, με καταγωγή από το Χουμεριάκο Μεραμβέλλου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλης στο πλαίσιο περιοδείας των δυο Βουλευτών στο Νομό. Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Τζουμάκας, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κουγιουμουτζάκης και Μιχάλης Σπυριδάκης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μιχάλης Μπαχλιτζανάκης.

hxonews
hxonews

Κατά τη συνάντηση πραγματοποιήθηκε μια εκτενής και ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον και την ορθή διαχείριση του νερού. Δεν έλειψε η αναφορά σε τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά και στις επερχόμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου όπου τονίστηκε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή των πολιτών αφού μέσω των οργάνων της Ε.Ε. λαμβάνονται πολλές και σημαντικές αποφάσεις.

Ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία εκπροσώπων φορέων.

hxonews
hxonews