Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ

8:08 π.μ. - Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020
08:06 π.μ. - Παρ, 05/08/2020
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ

Προσπάθειες να συμπεριληφθεί ο Δήμος Ιεράπετρας στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας

Με τον Πρύτανη του Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Νικόλαο Κατσαράκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τη σύνταξη του απαραίτητου φακέλου που είχε ζητηθεί από το Υπουργείο προκειμένου να επανεξεταστεί η λειτουργία του τμήματος Φυσικοθεραπείας στον Δήμο Ιεράπετρας.

Ο Πρύτανης ενημέρωσε το Δήμαρχο ότι τα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί αλλά το Υπουργείο δεν έχει εκδηλώσει ακόμα ενδιαφέρον για τη συγκέντρωση των εν λόγω φακέλων.

Επιπλέον, προγραμματίστηκε μέσα στον Ιούνιο επίσκεψη του Πρύτανη στην Ιεράπετρα μαζί με τους συνεργάτες του ώστε να συγκεντρωθούν κάποια επιπλέον συμπληρωματικά στοιχεία και να συζητηθούν ξανά λεπτομέρειες για τη λειτουργία του τμήματος.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στις δηλώσεις του τόνισε: «Το θέμα της λειτουργίας Πανεπιστημιακού τμήματος στην Ιεράπετρα βρίσκεται πάντα υψηλά στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.

Βρισκόμαστε σε συνεχή ενημέρωση και επικοινωνία με τον Πρύτανη προκειμένου να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις επί του θέματος.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή εναπόκειται στον προγραμματισμό της Κυβέρνησης ώστε να αποφασίσει πότε και σε ποια τμήματα θα επανεξετάσει τη δυνατότητα λειτουργίας τους.

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Κατσαράκη για τη συνεργασία και συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε να συμπεριληφθεί ο Δήμος Ιεράπετρας στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ελλάδας.»