Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Κουτσουρά Νικήτα Παπαδάκη και το νεοεκλεγέν συμβούλιο

12:31 μ.μ. - Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022
12:07 μ.μ. - Τρί, 19/31/2022
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Κουτσουρά Νικήτα Παπαδάκη και το νεοεκλεγέν συμβούλιο

Διαβάστε το δελτίο τύπου

Με το νεοεκλεγέν Συμβούλιο του ΤΟΕΒ Κουτσουρά και τον Πρόεδρο, κ. Νικήτα Παπαδάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, όπου συζήτησαν για τις προτεραιότητες και τα νέα έργα που σχεδιάζει το νέο Συμβούλιο για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα της περιοχής, καθώς επίσης και για την πορεία υλοποίησης της λιμνοδεξαμενής στη θέση Τσικαλαριά, για έργα οδοποιίας κ.α.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, μετά το πέρας της συνάντησης, σημείωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του απερχόμενου Συμβουλίου για την πολύ καλή συνεργασία και να συγχαρώ τα νεοεκλεγέντα μέλη, καθώς και τον Πρόεδρο, κ. Παπαδάκη, για την επανεκλογή του.

Η Κοινότητα του Κουτσουρά διαθέτει μια πλούσια αγροτική παραγωγή με μεγάλες θερμοκηπιακές καλλιέργειες και ελαιοκαλλιέργειες. Ο στόχος μας με τον ΤΟΕΒ του Κουτσουρά είναι κοινός. Η ενίσχυση, η διευκόλυνση και η αύξηση της αγροτικής παραγωγής και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μέσα από την υλοποίηση των απαραίτητων έργων είναι επιδίωξή μας.

Ως Δήμος Ιεράπετρας με τις Υπηρεσίες μας στηρίζουμε την προσπάθεια του ΤΟΕΒ Κουτσουρά τόσο σε επίπεδο μελετών, όσο και συνδιεκδικώντας χρήματα είτε από την Περιφέρεια είτε από το αρμόδιο Υπουργείο, διότι βασική πεποίθησή μας ως Δημοτική Αρχή είναι ότι μόνο με τη συνεργασία μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα προς όφελος των συμπολιτών μας».