Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρόεδρο της νεοσύστατης μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-35ος ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ»

1:49 μ.μ. - Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021
01:10 μ.μ. - Δευ, 04/49/2021
Image:  Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον πρόεδρο της νεοσύστατης μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-35ος  ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ»

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, συναντήθηκε στο Γραφείο του με τον Πρόεδρο της νεοσύστατης μη κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-35ος Παράλληλος», κ. Γεώργιο Σωμαράκη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Σκλάβο

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, συναντήθηκε στο Γραφείο του με τον Πρόεδρο της νεοσύστατης μη κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ-35ος Παράλληλος», κ. Γεώργιο Σωμαράκη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Σκλάβο, όπου και ενημερώθηκε για το αντικείμενο και τα σχέδια της εταιρίας. Μεταξύ των σκοπών της εταιρείας συγκαταλέγονται η προστασία και η ανάδειξη των αρχαιοτήτων και της ιστορίας, καθώς και η διάδοση των αξιών της πολιτιστικής κληρονομιάς, η συμβολή σε ανασκαφικές και διασωστικές εργασίες, η διατήρηση της επαφής με τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό και με την Ιστορία κ.α.

Στη συνέχεια, μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής:

«Γνωρίζοντας και προσωπικά τα μέλη του Συμβουλίου τα οποία έχουν αποδείξει εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια πολλαπλώς το ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη του Δήμου Ιεράπετρας, είμαι σίγουρος ότι θα επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Η ιδέα τους για τη δημιουργία ενός ψηφιακού μουσείου της ιστορίας του θερμοκηπίου, μας βρίσκει θετικούς. Η Δημοτική Αρχή με γνώμονα πάντα την αναβάθμιση του Δήμου Ιεράπετρας θα σταθεί αρωγός στην πρόταση της συγκεκριμένης εταιρείας, όπως άλλωστε κάνουμε με κάθε εταιρεία ή σύλλογο που καταθέτει προτάσεις προ όφελος του Δήμου.

Εύχομαι στο Συμβούλιο και σε όλα τα μέλη της Εταιρείας «Ιεράπετρα-35ος Παράλληλος» καλή επιτυχία στο έργο που έχουν αναλάβει»