Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Διευθυντή Β'βάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου

7:32 π.μ. - Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021
07:01 π.μ. - Παρ, 08/32/2021
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Διευθυντή Β'βάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου

Παραβρέθηκαν η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Σπουδών Προγραμμάτων και η Αντιδήμαρχος κ. Ρουμελιωτάκη

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Αθανασίου Κατσαγκόλη και της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Αικατερίνης Ρηνάκη παρουσία της Αντιδημάρχου κας Μαρίας Ρουμελιωτάκη.

Υπήρξε ενημέρωση από τον Δήμαρχο για τα έργα και τις εργασίες που υλοποιεί συνεχώς ο Δήμος Ιεράπετρας στις σχολικές μονάδες αλλά και για τις πάγιες και τρέχουσες ανάγκες όλων των σχολείων του Δήμου Ιεράπετρας.

Από τη μεριά της η κα. Ρηνάκη ενημέρωσε για το σχεδιασμό από τη μεριά του Υπουργείου και εξέφρασε την πρόθεση για στήριξη του Δήμου σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαρίστησε την κα. Ρηνάκη και τον κ. Κατσαγκόλη για την επίσκεψή και δήλωσε ότι η ουσιαστική στήριξη του έργου της Δημοτικής Αρχής για τα έργα που περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό της καθώς και για την έγκαιρη εξεύρεση λύσεων σε έκτακτα θέματα που προκύπτουν είναι πάντα ευπρόσδεκτη και επιθυμητή.