Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου

10:18 π.μ. - Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024
10:01 π.μ. - Παρ, 26/18/2024
Image: Συνάντηση Δημάρχου Ιεράπετρας με τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου - Λασιθίου

Με τον πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Χαχλιούτη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΤΕΛ Ηρακλείου -Λασιθίου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης

Με τον πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Χαχλιούτη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΤΕΛ Ηρακλείου -Λασιθίου, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Φραγκούλης. Παρουσία της Γ.Γ. του Δήμου Μαρίας Φραντζεσκάκη και των αντιδημάρχων Γ. Χατζάκη και Εμμ. Τζώρτζη.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η πρόταση δημιουργίας δικτύου αστικής συγκοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Θα εκπονηθεί σχετική μελέτη η οποία θα δείξει τις ανάγκες που υπάρχουν στο θέμα της μετακίνησης των δημοτών.

hxonews

Στα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου εγχειρήματος είναι η διευκόλυνση των πολιτών στις καθημερινές μετακινήσεις τους στην πόλη και η κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση που παρατηρείται στον κεντρικό αστικό ιστό, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε ότι, «η όποια απόφαση θα παρθεί μετά την παρουσίαση στοιχείων της μελέτης, που στόχο θα έχει να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο, τις ανάγκες των δημοτών».