Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με εκ/πους Συλλόγου Εστίασης & Διασκέδασης Αγίου Νικολάου

2:18 μ.μ. - Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020
02:06 μ.μ. - Δευ, 15/18/2020
Image: Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με εκ/πους Συλλόγου Εστίασης & Διασκέδασης Αγίου Νικολάου

Μετά από πρόσκληση του, ο Αντιπεριφεριάρχης Λασιθίου, συναντήθηκε με τους εκ/πους του Συλλόγου Εστίασης & Διασκέδασης Αγίου Νικολάου κ. Κων/νο Ζαχαριά, Πρόεδρο και κ. Εμμ. Γιαπιτζάκη, μέλος του Δ.Σ.

Μετά από πρόσκληση του, ο Αντιπεριφεριάρχης Λασιθίου, συναντήθηκε με τους εκ/πους του Συλλόγου Εστίασης & Διασκέδασης Αγίου Νικολάου κ. Κων/νο Ζαχαριά, Πρόεδρο και κ. Εμμ. Γιαπιτζάκη, μέλος του Δ.Σ., και άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες και επιχειρηματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστίαση, καφέ μπάρ, αναψυκτήρια κ.λ.π) της περιοχής Αγίου Νικολάου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, εστιάζοντας στην εφαρμογή των μέτρων πρόληψης και προστασίας που ο κλάδος καλείται να εφαρμόσει αναφορικά με τον κορονοϊό και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο επίπεδο αυτό.

Οι εκ/ποι του Συλλόγου ζήτησαν περισσότερη ενημέρωση για τα μέτρα, ευελιξία εκ μέρους της Περιφέρειας στην παρακολούθηση των σχετικών σεμιναρίων στον τομέα αυτό, και ανέπτυξαν το γενικότερο πλαίσιο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν (οικονομικό, διάθεσης επιπλέον χώρου κ.λ.π.), και ο Αντιπεριφερειάρχης αφού τους ευχαρίστησε που αποδέχθηκαν την πρόσκληση του, δεσμεύτηκε να μεταφέρει τους προβληματισμούς τους και τα ζητήματα που έθεσαν στις αρμόδιες υπηρεσίες, και ζήτησε την παρουσία τους στην ενημερωτική συνάντηση που συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Αγίου Νικολάου την Τετάρτη 19-06-2020 και ώρα 19.00 στο κινηματοθέατρο ΧΡΙΣΤΙΝΑ, στον ‘Άγιο Νικόλαο.