Συνάντηση Αντιδημάρχων με το νέο συμβούλιο του αθλητικού ομίλου Σταυροχωρίου - Κουτσουρά

11:08 π.μ. - Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021
11:10 π.μ. - Τετ, 27/08/2021
Image: Συνάντηση Αντιδημάρχων με το νέο συμβούλιο του αθλητικού ομίλου Σταυροχωρίου - Κουτσουρά

Με το νέο Συμβούλιο του αθλητικού Ομίλου Σταυροχωρίου- Κουτσουρά συναντήθηκαν ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού και της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη, κ. Εμμανουήλ Βρυγιωνάκης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτικής Οδοποιίας, κ. Νεκτάριο Παπαδάκη

Η ομάδα ενημέρωσε τους Αντιδημάρχους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη συντήρηση του γηπέδου του Κουτσουρά.

Κατόπιν, ο κος Βρυγιωνάκης, επεσήμανε: «Θέλω, αφού ευχαριστήσω για τη συνεργασία τα μέλη του απερχόμενου Συμβουλίου, να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο του νέου. Είμαι σίγουρος ότι και εκείνοι θα αγωνιστούν με όλη τους τη δύναμη να φέρουν ακόμη περισσότερες νίκες στην ομάδα.

Αντιλαμβανόμενοι το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει τόσο από τους πολίτες, όσο και από τους αθλητικούς συλλόγους, μετά και την αλλαγή του τάπητα στο γήπεδο του Κουτσουρά και την πραγματοποίηση εργασιών που αφορούν τη συντήρηση και την επισκευή του γηπέδου, προγραμματίζουμε άμεσα την τοποθέτηση καουτσούκ και την εκτέλεση γενικότερων εργασιών καλλωπισμού του χώρου, ενώ έχουμε ήδη έτοιμη τη μελέτη για τη συντήρηση και την επισκευή των πυλώνων ηλεκτροφωτισμού και προχωράμε γρήγορα στην υλοποίηση κι αυτού του έργου.

Είμαστε δίπλα στο νέο Συμβούλιο, στηρίζουμε τις ομάδες του Κουτσουρά και επιδιώκουμε να έχουμε μια στενή συνεργασία με στόχο την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και την περαιτέρω ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού».