Συμμετοχή της Αικατερίνης Σπυριδάκη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Λασίθι

10:29 π.μ. - Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023
10:03 π.μ. - Τετ, 29/29/2023
Image: Συμμετοχή της Αικατερίνης Σπυριδάκη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Λασίθι

Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της Αικατερίνης Σπυριδάκη στο ψηφοδέλτιο του Νομού Λασιθίου. Η Αικατερίνη Σπυριδάκη κατάγεται από τα Γδόχια Ιεράπετρας. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στην Ιεράπετρα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στην Πολυτεχνική Σχολή και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

Σύντομα εισήλθε στην αγορά εργασίας ως υπάλληλος του Τεχνικού Τμήματος του Ο.Τ.Ε. Κατά τα επόμενα χρόνια εργάστηκε ως Μηχανολόγος Μηχανικός σε τεχνική εταιρεία και στη συνέχεια ως εξωτερικός συνεργάτης εταιρείας παραγωγής χυτών στη Μελέτη, τον Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Μηχανολογικών Εξαρτημάτων. Έπειτα, συνεργάστηκε με εταιρεία του εξωτερικού στη Διεύθυνση Σχεδιασμού και Ανάπτυξης εξαρτημάτων ως Senior Designer στον τομέα Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων.

Παράλληλα εισέρχεται σε έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες και κινητήρες της ελληνικής Οικονομίας, εκείνον του Τουρισμού, ή μάλλον της Φιλοξενίας όπως προτιμάει και η ίδια λέει. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Υπεύθυνη Εκδηλώσεων και Δημοσίων Σχέσεων σε Ξενοδοχειακές Εταιρείες με έναν μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων στο ενεργητικό τους, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην εμπειρία του φιλοξενούμενου και στην προβολή της Ελληνικής Φιλοξενίας.

Σε όλα αυτά δε θα μπορούσε να λείψει η ιδιαίτερη ευαισθησία της σε περιβαλλοντικά και πολιτιστικά θέματα του τόπου που την ώθησε να δραστηριοποιηθεί ενεργά σε εθελοντικές ομάδες αφήνοντας το θετικό της αντίκτυπο στην κοινωνία.

Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου