Συλλυπητήριο μήνυμα του Μανόλη Θραψανιώτη για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού

9:44 π.μ. - Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023
09:02 π.μ. - Τρί, 14/44/2023
Image: Συλλυπητήριο μήνυμα του Μανόλη Θραψανιώτη για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού

Συλλυπητήριο μήνυμα του Μανόλη Θραψανιώτη για την απώλεια του Νεκτάριου Σαντορινιού:

Είναι βαριά η οδύνη όταν χάνεται πρόωρα ένας νέος άνθρωπος, ένας φίλος, ένας σύντροφος. Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και μέχρι σήμερα Τομεάρχης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, τα τελευταία δύο χρόνια.

Ένας σύντροφος που συνέδεσε το όνομά του με την πιο εμβληματική καινοτομία της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη Νησιωτική Ελλάδα: Το Μεταφορικό Ισοδύναμο. Νησιώτης ο ίδιος, ήξερε καλά τα προβλήματα των απομονωμένων νησιών μας αλλά και αγωνιστής για την Κοινωνική Δικαιοσύνη, μέσα σε δύσκολες συνθήκες και σε λίγο χρόνο, κατάφερε στη θητεία του, να ξεκινήσει ένα θεσμό τόσο αναγκαίο για την πατρίδα μας και τα νησιά.

Θυμάμαι τις κοινές μας προσπάθειες για τις Τουριστικές Σχολές της Ρόδου και του Αγίου Νικολάου αλλά και για τα προβλήματα των απομακρυσμένων περιοχών.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αλλά και η Ελληνική Βουλή στερείται ένα ακόμα αξιόλογο στέλεχος. Το κενό που αφήνει είναι μεγάλο, όπως όμως είναι και το έργο του που μας αφήνει. Η σεμνότητα, το ήθος και η αγωνιστικότητα τον χαρακτήριζαν μέχρι τέλους.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Μανόλης Θραψανιώτης

Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ