Συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΛΜΕ Λασιθίου για το δυστύχημα στα Τέμπη

10:24 π.μ. - Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023
10:03 π.μ. - Πέμ, 02/24/2023
Image: Συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΛΜΕ Λασιθίου για το δυστύχημα στα Τέμπη

Δείτε αναλυτικά

"Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Λασιθίου, συγκλονισμένη μπροστά στην εθνική αυτή τραγωδία, εκφράζει ειλικρινά τη βαθιά της οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα"

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε η ΕΛΜΕ Λασιθίου με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, μετά την σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών.

Στην ανακοίνωση της, η ΕΛΜΕ Λασιθίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Νύχτα 28ης Φεβρουαρίου – Ξημερώματα 1ης Μαρτίου 2023

«Κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι γιατί ουρλιάζανε οι άνθρωποι...»

Ανείπωτη θλίψη...Άνθρωποι που ξαφνικά έχασαν τη ζωή τους. Νέες ψυχές που για εκείνες κόπηκε αιφνίδια το νήμα της ζωής. Και ένα τεράστιο "Γιατί;" να πλανιέται χωρίς απαντήσεις.

Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Λασιθίου, συγκλονισμένη μπροστά στην εθνική αυτή τραγωδία, εκφράζει ειλικρινά τη βαθιά της οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Δυστυχώς, τα λόγια ωχριούν μπροστά στις σκληρές εικόνες και στην τραγικότητα της κατάστασης.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Ας είναι η τελευταία φορά που θρηνούμε αθώα θύματα τέτοιων δυστυχημάτων."