Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας:Τετάρτη 12 Οκτωβρίου η κινητοποίηση στην 7η ΥΠΕ

3:55 μ.μ. - Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022
03:10 μ.μ. - Παρ, 07/55/2022
Image: Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας:Τετάρτη 12 Οκτωβρίου η   κινητοποίηση στην 7η ΥΠΕ

Η νέα ανακοίνωση του συλλόγου

Με το συλλαλητήριο της 29 του Σεπτέμβρη, ο κόσμος της Νοτιοανατολικής Κρήτης έστειλε το μήνυμα του: “Θέλουμε το Νοσοκομείο που δικαιούμαστε. Λειτουργικό και πλήρως στελεχωμένο”. Εξέφρασε απογοήτευση και θυμό για την περιφρόνηση μιας ολόκληρης περιοχής με τον τρόπο αντιμετώπισης του Νοσοκομείου τόσα χρόνια. Και τονίστηκε η σημασία του για την επιβίωση του τόπου. Η εντολή του ήταν σαφής.

Με μπροστάρηδες τον Μητροπολίτη μας και τον Δήμαρχο συνεχίζουμε τον αγώνα με πορεία στην Υ.ΠΕ. Καταθέτουμε το αίτημα για γιατρούς, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό. Ζητούμε την αποκατάσταση της αδικίας που συσσωρεύθηκε εις βάρος μας. Και δεν αποχωρούμε αν δεν εξασφαλιστούν δεσμεύσεις στο δίκαιο αίτημα μας.

Η πορεία μας στην ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Η συυγκέντρωση για να ξεκινήσουμε την πορεία μας, θα γίνει στο παρκάκι ΜΙΝΩΣ στις 9:30 το πρωί. Από κει θα ξεκινήσουμε με πούλμαν και ΙΧ όλοι μαζί. Όσοι επιθυμούν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικά τους αυτοκίνητα. Θα υπάρχουν όμως και πούλμαν για εξυπηρέτηση. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετέχει. Η πορεία μας για να φέρει αποτέλεσμα πρέπει να είναι μαζική και δυναμική.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Στα τηλέφωνα 6972995555 και 6939907748 μπορείτε να δηλώνετε όσοι δεν έχετε μέσον και επιθυμείτε να μεταβείτε μαζί μας με πούλμαν.

Για το Δ.Σ

Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Ο Πρόεδρος                                                                           Η Γραμματέας

Ανδρέας Μαμαντόπουλος                                                     Πόπη Δασκαλάκη