Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

6:12 μ.μ. - Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024
06:07 μ.μ. - Δευ, 01/12/2024
Image: Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας Εμμανουήλ Φραγκούλη για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

 «Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων αποτελούν το επιστέγασμα μιας πολύχρονης και επίμοχθης προσπάθειας.

Θα ήθελα ως Δήμαρχος της Ιεράπετρας να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια  σε όλες τις μαθήτριες  και  τους  μαθητές  που κατόρθωσαν να επιτύχουν το στόχο τους. Η εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά  εκπαιδευτικά ιδρύματα, στις Σχολές που επέλεξαν, αποτελεί αφετηρία για κατάκτηση των επιστημονικών γνώσεων της προτίμησής τους και για νέες ουσιαστικές εμπειρίες στη ζωή τους.  

Να συγχαρώ επίσης τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες στον αγώνα τους και τους παρείχαν όλα τα απαραίτητα εφόδια σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης σε όσες και  όσους προσπάθησαν αλλά δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα με τη συμβουλή να μην απογοητεύονται, διότι οι ευκαιρίες είναι πάντα παρούσες. Αρκεί να κυνηγούν τα όνειρά  τους με επιμονή, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία». 

Το μήνυμα της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων 

«Η πρόεδρος και τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιεράπετρας, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε μαθήτριες και  μαθητές, οι οποίοι κατάφεραν να αποκτήσουν το διαβατήριο εισαγωγής στις σχολές της αρεσκείας τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τους ευχόμαστε μία λαμπρή ακαδημαϊκή πορεία με πολύτιμες εμπειρίες και πολλαπλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και όσοι  υποψήφιοι δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα αυτή τη χρονική στιγμή. Το μέλλον και οι στόχοι που θέτουμε  αλλάζουν και διαμορφώνονται με διαρκή προσπάθεια και αισιοδοξία. Μη σταματάτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας.  

Συγχαρητήρια επίσης σε γονείς και εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν στον αγώνα των παιδιών».

Η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  Δήμου Ιεράπετρας

Δασενάκη Κυριακή