Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

10:39 π.μ. - Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2021
10:07 π.μ. - Τετ, 14/39/2021
Image: Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Ιεράπετρας για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

"Τα θερμά μου συγχαρητήρια και σας εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στους νέους ορίζοντες που σας ανοίγονται"

Σε εσάς, τους επιτυχόντες Γεραπετρίτες μαθητές και μαθήτριες των Πανελλήνιων εξετάσεων εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και σας εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στους νέους ορίζοντες που σας ανοίγονται.

Η είσοδος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί δικαίωση των πολυετών προσπάθειών τόσο των δικών σας, όσο και των γονέων και των εκπαιδευτικών που ήταν πάντα δίπλα σας, με αγάπη, αρωγοί και συμπαραστάτες στον αγώνα σας. Ξεκινά τώρα μια νέα περίοδος για σας, η οποία όχι μόνο θα αποτελέσει την αφετηρία για την κατάκτηση επιστημονικών γνώσεων, αλλά θα σας προσφέρει κι εμπειρίες οι οποίες θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας.

Στους μαθητές των οποίων τα αποτελέσματα δεν κάλυψαν τις προσδοκίες τους, θέλω να τους υπενθυμίσω ότι οι ευκαιρίες για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων τους δε σταματούν εδώ. Μπορούν πάντα να τα εκπληρώσουν, όταν το επιδιώκουν, δεν τα παρατούν, αλλά συνεχίζουν να αγωνίζονται για τον σκοπό αυτό. Κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος, αρκεί να μην εγκαταλείπουμε τις προσπάθειες.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Θεοδόσης Καλαντζάκης