Συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ιεράπετρας

11:34 π.μ. - Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021
11:07 π.μ. - Τρί, 13/34/2021
Image: Συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ιεράπετρας

Από τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Καθηγητών με αφορμή την αποστολή των βαθμολογιών - αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων του σχολικού έτους 2020-2021

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του 2ου Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας, με αφορμή την αποστολή των βαθμολογιών - αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων του σχολικού έτους 2020-2021 θα θέλαμε να απευθύνουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου μας που έλαβαν μέρος, κυνηγώντας τα όνειρά τους και καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια εν μέσω πανδημίας και των ιδιαίτερων συνθηκών που αυτή δημιούργησε.

Ήταν μια δύσκολη σχολική χρονιά αυτή που τελειώνει, όμως χάρη σε όλες και όλους σας κύλησε δίχως προβλήματα. Είναι κάτι που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και, για ακόμη μια φορά, να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία και απόλυτη κατανόηση που υπήρξε, όποτε παρουσιάστηκαν ενδεχομένως ορισμένα ζητήματα.

Παράλληλα, πέρα από τη σημαντική και αξιέπαινη προσπάθεια όλων σας, συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειές σας οι οποίες σε όλη τη διάρκεια της πορεία σας ήταν δίπλα σας, όχι μόνο φέτος, αλλά σε όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής σας διαδρομής.

Τέλος, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι, όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή η εισαγωγή ή μη σε κάποιο Πανεπιστήμιο, αυτές οι εξετάσεις είναι απλώς ένα επεισόδιο σ' έναν διαρκή αγώνα, δεν κρίνουν απαραίτητα την ποιότητα η μη του ανθρώπου η τη χρησιμότητά του στην κοινωνία. Αυτά τα στοιχεία ενυπάρχουν στον καθένα και την καθεμιά από εσάς, να μην το ξεχνάτε ούτε στιγμή!

Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους! Το αξίζετε μετά από αυτή τη δύσκολη χρονιά και την προσπάθειά σας!

Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου μας για την άριστη συνεργασία με το σχολείο και τους μαθητές και για την βοήθεια του σε ότι του ζητήσαμε για την σωστή και χωρίς προβλήματα λειτουργία του σχολείου σε καιρό πανδημίας.

Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιο Καλαντζάκη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη για τη άμεση βοήθεια τους στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη λειτουργία του σχολείου σε καιρό πανδημίας και για την άμεση επίλυση τους.

Ιεράπετρα 12.7.2021

Για το 2ο ΓΕΛ Ιεράπετρας,

Ο Διευθυντής

Μανουσάκης Θεόδωρος