Συγκλονιστική νίκη της Αναγέννησης με 4-2 απέναντι στην ΑΕΝ σε ένα δυνατό παιχνίδι

7:24 π.μ. - Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
07:10 π.μ. - Πέμ, 22/24/2020
Image: Συγκλονιστική νίκη της Αναγέννησης με 4-2 απέναντι στην ΑΕΝ σε ένα δυνατό παιχνίδι

Με λιονταρίσια ψυχή , αποθέματα δύναμης και πάθος από τους παίκτες η 2η νίκη !

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΕΝ 4-2 ( Σκόρερ: Iloka ( 47'), Μερκούρης ( 51'), Χρυσοφάκης ( 78'), Λαθούρης ( 94')

Δεύτερο σερί με νίκη η Αναγέννηση στο σημερινό ματς απέναντι σε μια ανταγωνιστική ΑΕΝ. Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, καθώς και οι δύο ομάδες διψούσαν για τους τρεις βαθμούς.Η Αναγέννηση βγάζοντας χαρακτήρα, πάθος και ταχύτητα στο 2ο ημίχρονο, ανεβάζοντας τις στροφές της , πέτυχε μια ανατρεπτική νίκη με σκορ 4-2 .

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε θετικά για την ομάδα μας, καθώς στο 1ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στη συνέχεια προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Γκέκα. Στο 1ο ημίχρονο η Αναγέννηση έβγαλε μια κουρασμένη και εικόνα. Όμως οι παίκτες του Κώστα Δεδελετάκη έβγαλαν στο 2ο ημίχρονο μαχητικότητα , έδειξαν ότι διαθέτουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ. Η ισοφάριση ήρθε λίγα λεπτά μετά το 0-1, από τον εξαιρετικό και σήμερα Iloka, κάνοντας το 1-1 μετά από ωραίο σουτ στο 46' και σε λίγα λεπτά η ακριβής σέντρα του Λαθούρη , βρίσκει τον Μερκούρη που κάνει το 2-1. Η Νεάπολη σκοράρει στο 57' και κάνει πολύ γρήγορα το σκορ να είναι πάλι ισόβαθμο. Από το σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι έγινε συναρπαστικό, με τα Λιοντάρια να κάνουν την απόλυτη ανατροπή με ένα ωραίο γκολ του ταχύτατου Χρυσοφάκη. Στις καθυστερήσεις ο Λαθούρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πετυχαίνει το 4ο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 4-2.

" Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδια για την μαχητικότητα που έδειξαν"

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Ιεραπετρας (Κ. Δεδελετάκης): Γκλώτσος, Χυσενελάρι (46' Γουργιώτης), Χατζάκης, Λιοντάκης, Μαστοράκης, Κωτσοβός, Πυθαρούλης, Iloka, Λαθούρης, Μερκούρης(60 Χρυσοφάκης ) Nash.

Νεάπολη (Ι. Τσιρκίνης): Γκογκόσης, Βερούσι, Ψαλιδάκης, Φαγάς, Τουτουδάκης, Παντερμαράκης,Γκέκας, Αγγελόπουλος, Παράσχος, Περέιρα, Χρυσαφόπουλος.