Συγκινητική Προσφορά προς το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας

12:50 μ.μ. - Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021
12:06 μ.μ. - Τρί, 22/50/2021
Image: Συγκινητική Προσφορά προς το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας

Με την προσφορά διασωστικού υλικού, τροφίμων, σύγχρονου εκτυπωτή και ειδικών καθισμάτων φροντιστηρίου, επισκέφθηκαν τα μέλη του Ε.Ε.Σ. Γεώργιος Δρίτσας και ο συγγραφέας ποιητής Δημοσθένης Δόγκας, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας

«Γνωρίζουμε τη μακρόχρονη και πλούσια δράση των Ερυθροσταυριτών της Ιεράπετρας και του Προέδρου σας, γι’ αυτό επιλέξαμε αυτόν τον τρόπο να επισκεφθούμε τον ωραίο σας τόπο», δήλωσαν. «Κατά την ολιγοήμερη παραμονή μας στην Ιεράπετρα, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά την καθημερινή δράση των εθελοντών σας, γι’ αυτό μαζί με τα ταπεινά μας δώρα, παρακαλούμε να δεχθείτε τον θαυμασμό και την εκτίμηση μας».

Πριν την αποχώρηση τους προσέφεραν για το οίκημα του Ερυθρού Σταυρού έναν υπέροχο πίνακα της ζωγράφου Άννας Καλλίστογλου με θέμα την Παγκοσμιότητα, την Ουδετερότητα και την Αμεροληψία του Διεθνούς Κινήματος του Ερυθρού Σταυρού. Η παραλαβή έγινε από εθελοντές, μέλη του Δ.Σ. και τον Πρόεδρο.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, εκφράζει στους καλούς μας φίλους, τις θερμές του ευχαριστίες.