Συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Αγίου Νικολάου για ανθρωπιστική βοήθεια τους σεισμόπληκτους

9:35 π.μ. - Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023
09:02 π.μ. - Τρί, 14/35/2023
Image: Συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Αγίου Νικολάου για ανθρωπιστική βοήθεια τους σεισμόπληκτους

Δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης

Συγκινητική ήταν η προσφορά των πολιτών, στο κάλεσμα του Δήμου Αγίου Νικολάου για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία.

Όπως έκανε γνωστό, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θωμάς Χαριτάκης, σήμερα το πρωί (13/2) αναχώρησε για την ΠΕΔ Κρήτης, φορτηγό του Δήμου, με είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν και στην συνέχεια μέσω της ΚΕΔΕ θ΄ αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές.

Δεδομένου ότι δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης, δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία τους, κατά την διάρκεια της αυριανής ημέρας (14/5) - κατ΄ εξαίρεση από το Δήμο Αγίου Νικολάου - θ΄ αναχωρήσει ένα ακόμα φορτηγό με είδη που θα προσφερθούν για την ανακούφιση των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας.

Ο κ. Χαριτάκης, ευχαριστώντας τους : Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Γιώργο Βάρδα, τους εργαζόμενους στην συγκεκριμένη υπηρεσία, τους υπαλλήλους του ΟΚΥΔΑΝ καθώς και τους εκπροσώπους του συλλόγου “Ηλιαχτίδα” για την παραχώρηση του χώρου συγκέντρωσης των ειδών, δήλωσε : “ενεργοποιήσαμε όσο περισσότερους υπαλλήλους μπορούσαμε, οι οποίοι εργάστηκαν πέραν των ωραρίου τους, προκειμένου να διαχωρίσουμε, να συσκευάσουμε και να προωθήσουμε τα είδη που προσφέρθηκαν. Επίσης ευχαριστώ όλους τους δημότες για την συγκινητική τους ανταπόκριση.

Ευχόμαστε με τον τρόπο αυτό να βοηθήσουμε και ν΄ απαλύνουμε έστω και κατ΄ ελάχιστο, τον πόνο των σεισμοπλήκτων συνανθρώπων μας”.

hxonews
hxonews
hxonews