Συγκεντρώθηκαν πάνω από 32.000 ευρώ στον Ραδιομαραθώνιο για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

7:33 π.μ. - Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020
07:04 π.μ. - Τετ, 22/33/2020
Image: Συγκεντρώθηκαν πάνω από 32.000 ευρώ στον Ραδιομαραθώνιο για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Οι δράσεις του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας για την ενίσχυση του Νοσοκομείου και το ευχαριστώ στην κοινωνία

Με την κρίση λόγω κορωνοϊού έγιναν κάποιες προμήθειες και εργασίες για τις τροποποιήσεις στην Παθολογική Κλινική και όχι μόνο. Συγκεκριμένα ως Σύλλογος συμβάλλαμε με τις παρακάτω προσφορές:

Πενήντα (50) φόρμες 3Μ με κυκλοφορία αέρα αξίας συνολικά 475 ευρώ.

Δύο οξύμετρα αξίας εκατό (100) ευρώ, που δόθηκαν τελικά δωρεάν στο Σύλλογο από τον Φαρμακοποιό Ιωάννη Ε. Λαμπράκη.

Δύο θερμόμετρα μετώπου , αξίας 89,50 ευρώ.

Αλουμινοκατασκευές στην αίθουσα απομόνωσης των ασθενών (Μία ράμπα, μία σίτα) αξίας εκατόν πενήντα (150) ευρώ.

Τριάντα (36) μάσκες κλειστού τύπου και 50 γυαλιά από τον Εμμανουήλ Τριχά αξίας συνολικά τριακοσίων πενήντα δύο (352) ευρώ .

Δέκα φύλλα μελαμίνες και δύο ταινίες περιθωρίου αξίας 508,40 ευρώ από την ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΕ.

Οκτώ (8) σώματα καλοριφέρ αξίας 350 ευρώ και 30 ευρώ για τη μεταφορά τους από Αθήνα.

Τρεις καθρέπτες και τζάμια αξίας 200 ευρώ .

Με τη βοήθεια του Συλλόγου δόθηκαν δύο νιπτήρες σε καλή κατάσταση δωρεάν του κ. Δημήτρη Λυδάκη (ξενοδοχείο SOUTH COAST), μία καινούρια ντουζιέρα δωρεά από τους «ΑΦΟΙ ΧΝΑΡΑΚΗ Ο.Ε.» , δύο κλιματιστικά σε πολύ καλή κατάσταση από τον ψυκτικό Νεκτάριο Παπαδάκη και ένα ακόμη κλιματιστικό από την Εταιρεία «ΘΕΡΜΙΣ ΧΟΥΛΙΕΡΗ». Επίσης με ενέργειες του Συλλόγου διατέθηκαν να βοηθήσουν εθελοντές τεχνίτες, για τους οποίους κρίναμε σκόπιμο να τους δοθούν ως επιβράβευση της εθελοντικής προσφοράς τους πεντακόσια (500) ευρώ συνολικά.

Από το ραδιομαραθώνιο μέσω του Συλλόγου προσφέρθηκαν ακόμη στο Νοσοκομείο τα παρακάτω: Α) Δύο δοχεία μεγάλα φέτα και 40 γιαούρτια από τον κ. ΚΟΥΒΑΡΑΚΗ, Β) Νερά και αναψυκτικά αξίας 380 ευρώ από τα αναψυκτικά Νικολαράκη, Γ) 100 μάσκες από τον πρώην Δήμαρχο Σήφη Αναστασάκη.

Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι από το Ραδιομαραθώνιο μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 32.000 ευρώ περίπου και θα διατεθούν για την υλοποίηση των στόχων που βάλαμε σε συνεργασία με τα θεσμικά όργανα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας. Υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες , αφού δεν έχουν ακόμη κατατεθεί λίγα από τα ποσά ,που είχαν ανακοινωθεί . Πιστεύουμε μέχρι τέλος αυτής της εβδομάδας να μπορούμε να κάνουμε ένα λεπτομερή απολογισμό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για άλλη μια φορά στην τοπική κοινωνία , φορείς , ιδιώτες επιχειρηματίες και απλούς πολίτες, που απέδειξαν πόσο νοιάζονται για το Νοσοκομείο μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ