Σχολή Γονέων 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας: Εσπερινή ομιλία "Εφήβοι και Όρια"

9:36 π.μ. - Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024
09:04 π.μ. - Δευ, 08/36/2024
Image: Σχολή Γονέων 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας: Εσπερινή ομιλία "Εφήβοι και Όρια"

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στις 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας

Η Σχολή Γονέων του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας συνεχίζει τη σειρά των εσπερινών ομιλιών της, προσκαλώντας τους γονείς, τους κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο να παραστούν στην επόμενη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, στις 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας.

Η νέα αυτή ομιλία θα έχει ως θέμα: "Εφήβοι και Όρια" και θα πραγματοποιηθεί με ομιλήτρια την κα. Μαρία Ζαχαροπούλου, Mcs Κοινωνική Λειτουργό.

Η κα. Ζαχαροπούλου θα αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο οι γονείς μπορούν να καθοδηγήσουν τους εφήβους στην κατανόηση και την αντιμετώπιση των ορίων, ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την υγιή ανάπτυξη και την ευημερία των νέων. Επιπλέον θα δοθούν εργαλεία και κατευθύνσεις για την καλύτερη κατανόηση και υποστήριξη των εφήβων.

Προσκαλούμε όλους τους γονείς, κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου, καθώς και τους ενδιαφερόμενους πολίτες, να παραβρεθούν σε αυτήν την σημαντική εκδήλωση. Η συμμετοχή όλων είναι αναγκαία για την ενίσχυση του διαλόγου και την ανταλλαγή απόψεων που οδηγούν σε βελτίωση και αμοιβαίο σεβασμό.

Για περισσότερες πληροφορίες και ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 284235028.

hxonews