Σύσκεψη για τη λειψυδρία παρουσία του υπουργού

10:09 π.μ. - Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019
10:04 π.μ. - Δευ, 01/09/2019
Image: Σύσκεψη για τη λειψυδρία παρουσία του υπουργού

Ο Σ. Φάμελλος θα συμμετέχει στη σύσκεψη φορέων που θα πραγματοποιηθεί στην αποκεντρωμένη διοίκηση Κρήτης

Σύσκεψη με θέμα την λειψυδρία και τον σχεδιασμό για την πρόληψη της στην Κρήτη παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου πραγματοποιείται σήμερα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης.

 
Ο αναπληρωτής υπουργός βρίσκεται από χτες στο νησί καθώς συμμετείχε στην εσπερίδα με θέμα τους δασικούς χάρτες και αναμένεται να παραστεί στη σύσκεψη φορέων για τη λειψυδρία, τη διαχείριση υδάτων και τα έργα που θα πρέπει να υλοποιηθούν στην Κρήτη σε σχέση με πρόβλημα του νερού με προσανατολισμό τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας για το νησί.

 
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκτός από τον αναπληρωτή υπουργό, στελέχη του υπουργείου Περιβάλλοντος, η συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μ. Κοζυράκη, στελέχη του ΟΑΚ, ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Καλογερής καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας για αγροτικά ζητήματα Μ. Χνάρης.

 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Κρήτη, σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Σ. Φάμελλος τουλάχιστον επίσημα δεν θα ασχοληθεί με το θέμα των ΦΟΔΣΑ ωστόσο θα έχει κατ ιδίαν συναντήσεις με αιρετούς της Κρήτης για να λυθεί ο γρίφος σχετικά με τον αριθμό των φορέων που θα συμμετέχουν γιατί οι ημερομηνίες πιέζουν.