Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ηλικιωμένου

10:35 π.μ. - Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
10:08 π.μ. - Δευ, 26/35/2019
Image: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ηλικιωμένου

Μεγάλη επιχείρηση αρχών και εθελοντών – Τον ψάχνουν σε μέρη που συνήθιζε να πηγαίνει

 
Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίστηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 81χρονου Γιάννη Καλεμάκη από τον Ζαρό, ο οποίος χθες το πρωί έφυγε από το σπίτι του και δεν επέστρεψε, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους του.
 
Με δεδομένο ότι ο ηλικιωμένος αγνοούμενος πάσχει από άνοια, άμεση ήταν η κινητοποίηση αρχών, εθελοντών και συγχωριανών του 81χρονου οι οποίοι ψάχνουν σε κάθε πιθανό σημείο για τον Γιάννη Καλεμάκη.
 
Στην επιχείρηση εντοπισμού που χθες συνεχίστηκε μέχρι και αργά τη νύχτα συμμετέχουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και πολλοί συγχωριανοί και φίλοι της οικογένειας του Γιάννη Καλεμάκη.
 
Θα πρέπει ακόμη να σημειωθεί ότι στις έρευνες συμμετέχει και η 3η ΕΜΑΚ από τις 18:30 χθες το απόγευμα με δύο πυροσβέστες, ένα όχημα και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 81χρονος ο οποίος με εξαίρεση το πρόβλημα της άνοιας δεν αντιμετωπίζει άλλης φύσεως παθολογικά προβλήματα και είναι δυνατή κράση, συνήθιζε να βγαίνει και μάλιστα πριν από λίγους μήνες είχε χαθεί και πάλι, αλλά είχε εντοπιστεί πολύ γρήγορα.
 
 
cretapost.gr