Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών την Τρίτη για τον ΒΟΑΚ

8:23 μ.μ. - Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019
08:03 μ.μ. - Δευ, 25/23/2019
Image: Συνέντευξη Τύπου του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών την Τρίτη για τον ΒΟΑΚ

Στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφέρειας στο Ηράκλειο

Την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφέρειας στο Ηράκλειο, o Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης θα ενημερώσει αναλυτικά για τους διαγωνισμούς του  Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ).

Δήλωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη κατά την επιθεώρηση του υπό κατασκευή οδικού δικτύου Ηράκλειο - Μεσαρά
 
Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης από το υπό κατασκευή οδικό δίκτυο Ηράκλειο – Μεσαρά,  δήλωσε ότι ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες τέσσερα έργα που περιμένουν οι πολίτες του Ηρακλείου και του Λασιθίου για δεκαετίες. Τα έργα αυτά είναι, το οδικό δίκτυο Γούβες – Χερσόνησος,  η γέφυρα στο Χαμέζι, το σύνολο του έργου στον Αποσελέμη, δηλαδή εκτός από το φράγμα, το διυλιστήριο και η σήραγγα, και ο δρόμος για τη Μεσαρά.  
 
«Για όσους κινδυνολογούν,  θα είναι προσκεκλημένοι για το δουν με τα μάτια τους τις επόμενες ημέρες, υπάρχουν πολύ σφιχτά χρονοδιαγράμματα, με τρεις σταθμούς για το δρόμο της Μεσαράς, την 1η Απρίλη, στις 10 Απρίλη και στις 25 Απρίλη, που θα παραδοθεί το σύνολο του έργου. Άρα, θα τα ξαναπούμε πάρα πολύ σύντομα για να παρακολουθείτε κι εσείς και το χρονοδιάγραμμα και τις εργασίες, τις επόμενες μέρες που ακολουθούν, βδομάδα-βδομάδα, μέχρι τις 25 που ολοκληρώνεται και παραδίδεται το έργο».