Συνάντηση του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου με το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιεράπετρας

8:34 π.μ. - Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018
08:06 π.μ. - Τετ, 06/34/2018
Image: Συνάντηση του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου με το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιεράπετρας

Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου

 
Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιεράπετρας πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση  με τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χριστόφορος Φεργαδάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, μεταξύ των οποίων και η πρώην Πρόεδρος κ. Ευαγγελία Κορνάρου, ενημέρωσαν το Σεβ. Μητροπολίτη κ. Κύριλλο για τις δράσεις και τις προτεραιότητές τους.
 
Κατά την διάρκεια της συναντήσεως ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας και τα μέλη του Συλλόγου αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις συνεργασίας σε διάφορα κοινωνικά, φιλανθρωπικά και πολιτιστικά θέματα. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο του συλλόγου για να προωθήσει τα αιτήματα των πολυτέκνων, αντιπροσωπεύοντας όλες τις πολύτεκνες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας.  
Επίσης, ο Σεβ. Μητροπολίτης ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την πρωτοβουλία επικοινωνίας και συνεργασίας και εξήρε τη σημασία της πολύτεκνης οικογένειας για την πατρίδα μας και για τη θεμελίωση του θεσμού της οικογένειας πάνω σε υγιείς βάσεις, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες μας.
 
 
imis.gr