Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Δήμαρχο της Σητείας

9:44 π.μ. - Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019
09:03 π.μ. - Κυρ, 10/44/2019
Image: Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με τον Δήμαρχο της Σητείας

Συνάντηση των Δημάρχων Σητείας και Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 02/10 στο Δήμο Σητείας

Συνάντηση των Δημάρχων Σητείας και Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 02/10 στο Δήμο Σητείας. Ο κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης επισκέφθηκε τον κ. Γιώργο Ζερβάκη στο γραφείο του, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ιεράπετρας κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
 
Στη συζήτηση που διεξήχθη σε ένα καλό κλίμα, σύμφωνα με την anatolh.com, τέθηκαν σειρά θεμάτων που αφορούν τους δύο Δήμους και επισημάνθηκε η σπουδαιότητα της συνεργασίας μεταξύ τους προκειμένου να προωθηθούν ζητήματα και να δρομολογηθεί η υλοποίηση αναπτυξιακών έργων που έχουν ανάγκη οι περιοχές και συνολικά ο Νομός Λασιθίου. Έμφαση δόθηκε μεταξύ άλλων στα οδικά έργα του ΒΟΑΚ και ΝΟΑΚ, στη στήριξη και περεταίρω αξιοποίηση του αεροδρομίου και του λιμανιού της Σητείας καθώς και σε διαδημοτικά έργα που αφορούν την περιοχή του πρώην Δήμου Μακρύ Γιαλού.
 
Συζητήθηκε επίσης η αναγκαιότητα συνάντησης με την συμμετοχή του Υπουργού Ναυτιλίας και του Περιφερειάρχη Κρήτης προκειμένου να  τεθούν επί τάπητος τα οδικά έργα αλλά και τα υπόλοιπα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τις περιοχές.