Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης

3:55 μ.μ. - Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019
03:07 μ.μ. - Τετ, 03/55/2019
Image: Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης

Με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Αρχιπύραρχο Νίκο Λαγουδάκη συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Αρχιπύραρχο Νίκο Λαγουδάκη είχε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη. Στη συνάντηση παρευρεθεί και ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Γουλιδάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου συνεχάρη τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης  για τα νέα του καθήκοντα και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του. Παράλληλα η κα . Πετράκη αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου  και στην Πυροσβεστική υπηρεσία ενώ όπως επεσήμανε η  Π.Ε. Λασιθίου έχει ξεκινήσει ήδη τους καθαρισμούς των πρανών στους δρόμους που έχει την ευθύνη ενώ θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.
Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Αρχιπύραρχος  κ.  Λαγουδάκης, ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου για την στήριξη της Περιφέρειας  στο έργο της  Πυροσβεστικής υπηρεσίας  ενώ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη δύσκολη αντιπυρική περίοδο που αναμένεται μετά και τις έντονες βροχοπτώσεις στην Κρήτη.
Τόνισε επίσης ότι η Πυροσβεστική υπηρεσία θα είναι ιδιαίτερα αυστηρή προς τους πολίτες  οι οποίοι θα επιχειρήσουν να βάλουν φωτιά στην ύπαιθρο κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.