Συνάντηση Καρτσάκη με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου

9:49 π.μ. - Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
09:12 π.μ. - Παρ, 06/49/2019
Image: Συνάντηση Καρτσάκη με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου

Η κα Υφυπουργός δεσμεύτηκε για την επιτάχυνση της διαδικασίας και την γρήγορη ολοκλήρωσή της ανέγερσης Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο

Την Τετάρτη, 05/06/2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεωργίου της Ένωσης μας, με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου και τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.  

foto
 
Κατά την συνάντηση ο Πρόεδρος της Ένωσης, αρχικά ευχαρίστησε την κα Υφυπουργό για την κίνηση της, να προσφέρει το σύμβολο της Ελληνικής Δημοκρατίας στις οικογένειες των πεσόντων αστυνομικών, ΚΟΚΟΛΑΚΗ Νικόλαου και ΣΑΚΚΑ Σαράντου, οι οποίοι έπεσαν νεκροί από τα πυρά κρατουμένων κατά την απόδραση τους στις 08 Ιουνίου 1989 από τις Φυλακές Νεάπολης Λασιθίου. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν σχετικά με την ενίσχυση με Αστυνομικό Προσωπικό των υπηρεσιών που αστυνομεύουν τουριστικές περιοχές του Νομού μας και ότι παρά τις ελλείψεις σε Αστυνομικό Προσωπικό, οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, προσπαθούν και παρέχουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. Ακόμα συζητήθηκαν προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό και απασχολούν έντονα τους Αστυνομικούς του Νομού καθώς επίσης και για θέματα υποδομών στις Αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού και για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο.
 
Τόσο η κα Υφυπουργός όσο και ο Υπαρχηγός  με ενδιαφέρον άκουσαν τα όσα ειπώθηκαν και έδειξαν την πρόθεση τους στο να γίνει αρωγοί των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσής μας καθώς επίσης η κα Υφυπουργός δεσμεύτηκε για την επιτάχυνση της διαδικασίας και την γρήγορη ολοκλήρωσή της ανέγερσης Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου
 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ
 
 
Ο Γενικός Γραμματέας
 
Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ