Συνάντηση Δημάρχου με Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας

8:26 π.μ. - Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018
08:06 π.μ. - Κυρ, 03/26/2018
Image: Συνάντηση Δημάρχου με Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας

«Άψογη Συνεργασία - Κίνητρο για νέες δράσεις»

Συνάντηση με την πρόεδρο, κ.Μαρία Κουβάκη, και μέλη του νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης, παρουσία του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» Ιεράπετρας κ.Εμμανουήλ Γεωργαλάκη.
Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος συνεχάρη την κ.Κουβάκη και τα μέλη του νέου Πολιτιστικού Συλλόγου Ιεράπετρας για τη συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή του καρναβαλιού.
Ο Δήμαρχος κ.Καλαντζάκης, αφού άκουσε με προσοχή τις τοποθετήσεις και τις προτάσεις του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» και της Προέδρου του νέου Πολιτιστικού Συλλόγου δήλωσε:
«Στηρίζουμε ανελλιπώς το έργο του Συλλόγου επιδιώκοντας και επιπλέον κοινές δράσεις που αφορούν το Δήμο μας, όπως την συνδιοργάνωση του πρώτου πανελλήνιου φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ιεράπετρα.
Ευχαριστώ θερμά το Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας για την άρτια συνεργασία μας στο πλαίσιο των προσπαθειών, των επιδιώξεών και των δραστηριοτήτων μας για τη βέλτιστη πολιτιστική προβολή του Δήμου μας».