Συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ

5:44 μ.μ. - Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
05:01 μ.μ. - Τετ, 16/44/2019
Image: Συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ

Συγκέντρωση στις 10 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, γνωστοποιεί ότι θα συμμετάσχει στην απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου και απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στις 10 το πρωί  στην Πλατεία Ελευθερίας.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:
 
«Το σωματείο εργαζομένων ΠαΓΝΗ συμμετέχει στην 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που κήρυξε η ΕΕ της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ! Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην υγεία σε μαζική συγκέντρωση στην πλ. Ελευθερίας στις 11πμ ώστε να απαιτήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ:
 
Να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο που οδηγεί σε απολύσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών!
Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών! Μόνιμη σταθερή δουλειά για όλους – Όχι στην ελαστική και την προσωρινή εργασία!
Μόρφωση, δουλειά, παιδεία, υγεία για τις δικές μας ανάγκες και όχι για τα κέρδη!
 
Παλεύουμε μαζί με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για να αποσυρθεί το απαράδεκτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που οδηγεί σε απολύσεις χιλιάδων εκπαιδευτικών, «κλέβει» χρόνια προϋπηρεσίας, απαξιώνει τα πτυχία και ανακυκλώνει την ανεργία.
 
Καταδικάζουμε την άγρια και βάρβαρη επίθεση της κυβέρνησης ενάντια στη συγκέντρωση της Παρασκευής 11 Γενάρη σε χιλιάδες συναδέλφους που διαδήλωναν για το δικαίωμα τους στη μόνιμη και σταθερή εργασία και που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Θεοδώρας Δριμάλα, μέλους του Δ.Σ. της ΔΟΕ, της Βενετίας Ρέππα, μέλους των Παρεμβάσεων ΔΕ και της Α’ ΕΛΜΕ Αθήνας και του εκπαιδευτικού Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ και πρώην μέλους του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
 
Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά το αδίστακτο πρόσωπο της κυβέρνησης που μαζί με το ψέμα, την εξαπάτηση και την κοροϊδία, χρησιμοποιεί και την άγρια καταστολή για να περάσει αντιλαϊκά μέτρα, ακριβώς όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
 
Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι σε όλο το δημόσιο, και στα νοσοκομεία, βρίσκονται στο στόχαστρο όχι μόνο της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αλλά και προηγούμενων κυβερνήσεων γιατί αποτελούν μόνιμη δεξαμενή απολύσεων, βρίσκονται σε διαρκή ομηρία, θεωρούνται πιο εύκολο θύμα στα προεκλογικά παιχνίδια των κομμάτων αυτών.
 
ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ!»
 

 
πηγή .cretapost.gr