Σύλληψη 19χρονου στην Ιεράπετρα για κατοχή ναρκωτικών και απόπειρα κλοπής μοτοσυκλέτας

10:54 π.μ. - Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019
10:05 π.μ. - Παρ, 31/54/2019
Image: Σύλληψη 19χρονου στην Ιεράπετρα για κατοχή ναρκωτικών και απόπειρα κλοπής μοτοσυκλέτας

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας ενώ ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα δικογραφία εις βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου

Συνελήφθη, προχθές (29.05.2019) μετά τα μεσάνυχτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας 19χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
 
Ειδικότερα, χθες (29.05.2019) μετά τα μεσάνυχτα άγνωστος δράστης αποπειράθηκε να εισέλθει σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού.
 
Άμεσα, αναζητήθηκε εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 19χρονος και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης.  
 
Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση του Τμήματος ΑσφαλείαςΙεράπετρας καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 19χρονος σε προγενέστερο χρόνο είχε αφαιρέσει από 40χρονη ημεδαπή δίκυκλη μοτοσυκλέτα.
 
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας ενώ ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα δικογραφία εις βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.