Συλλαλητήριο στην Καρδίτσα από τον Μπούτα στο τέλος Νοεμβρίου - σήμερα η σύσκεψη για την προετοιμασία

12:52 π.μ. - Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016
12:11 π.μ. - Τετ, 16/52/2016
Image: Συλλαλητήριο στην Καρδίτσα από τον Μπούτα στο τέλος Νοεμβρίου - σήμερα η σύσκεψη για την προετοιμασία

Στους «δρόμους του αγώνα» ετοιμάζονται να βγουν οι Καρδιτσιώτες αγρότες τις επόμενες ημέρες

Καθώς η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας συγκαλεί σήμερα στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ) παγκαρδιτσιώτικη αγροτική σύσκεψη. Στην σύσκεψη, οι αγρότες θα προγραμματίσουν τις κινήσεις για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.
 
Το αγροτικό κίνημα προσανατολίζεται στη πραγματοποίηση ενός παγκαρδιτσιώτικου αγροτικού συλλαλητηρίου με αγροτικά μηχανήματα στο τέλος του μήνα, ενώ θα λάβει χώρα και πανθεσσαλική αγροτική σύσκεψη για τον περιφερειακό συντονισμό.
 
Στο πλαίσιο των αποφάσεων που έλαβε τις προηγούμενες ημέρες η -μεγάλη σε συμμετοχή- σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στη Νίκαια, ξεκινούν άμεσα οι κινητοποιήσεις σε τοπικό επίπεδο, που θα κλιμακωθούν και θα συντονιστούν το επόμενο διάστημα.
 
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα η διοίκηση της Ομοσπονδίας, απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στη σημερινή σύσκεψη, στην οποία θα συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και είναι ιδιαιτέρως αυξημένα τα τελευταία χρόνια. Επισημάνθηκε πως κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος, παρά μόνον εκείνος που δεν γίνεται.
 
Πηγή: thessaliatv.gr