Συγχαρητήριες ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

12:07 π.μ. - Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019
12:08 π.μ. - Τετ, 28/07/2019
Image: Συγχαρητήριες ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Ιεραπύτνης και Σητείας στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Με πολλή χαρά πληροφορήθηκα από τα Μ.Μ.Ε. για εσάς τους μαθητές των Λυκείων των περιοχών Ιεράπετρας και Σητείας, που πετύχατε την εισαγωγή σας σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Με πολλή χαρά πληροφορήθηκα από τα Μ.Μ.Ε. για εσάς τους μαθητές των Λυκείων των περιοχών Ιεράπετρας και Σητείας, που πετύχατε την εισαγωγή σας σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, γεγονός που αποτελεί δικαίωση των προσωπικών κόπων και θυσιών σας και της πολύχρονης και επίπονης μαθησιακής σας πορείας, αλλά και επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών των καθηγητών και των γονέων σας.
 
Ως Πνευματικός Πατέρας συμμετέχω ολόψυχα στη χαρά σας και σας συγχαίρω εγκάρδια για την επιτυχία σας, που είναι το εφαλτήριο μιας νέας πορείας που θα σας καταστήσει άξιους, ικανούς και δημιουργικά μέλη της κοινωνίας μας.
 
Σε όσους δεν εισαχθήκατε στη Σχολή της επιλογής σας, να μην απελπίζεστε και να έχετε πάντοτε κατά νου ότι μπορείτε να προσπαθήσετε ξανά και να συνεχίσετε την προσπάθειά σας να δίδετε νόημα και δημιουργική πνοή στη ζωή σας, καθώς έχετε τη δυνατότητα ποικίλων επιλογών.
Πάντοτε θα προσεύχομαι για την πνευματική προκοπή όλων σας. Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία με τη βοήθεια και τη φώτιση του Πανσόφου Θεού! 
 
Με αγάπη και πατρικές ευχές
Ο Μητροπολίτης
† Ο Ιεραπύτνης και Σητείας Κύριλλος