Συγχαίρει την ΕΠΣ Λασιθίου και ευχαριστεί τον Λέλεκα η ΕΠΣΗ

11:37 π.μ. - Τρίτη, 14 Μαΐου 2019
11:05 π.μ. - Τρί, 14/37/2019
Image: Συγχαίρει την ΕΠΣ Λασιθίου και ευχαριστεί τον Λέλεκα η ΕΠΣΗ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις συμμετείχε στο 35ο Κύπελλο Μάχης Κρήτης η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ

Η αποστολή της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ συμμετείχε στο 35ο Κύπελλο Μάχης Κρήτης και έφυγε από την Ιεράπετρα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ενδεικτικές είναι οι συγχαρητήριες ανακοινώσεις για την διοργανώτρια ΕΠΣ Λασιθίου και τα μηνύματα που πέρασαν από την διοργάνωση, ενώ ευχαριστεί θερμά τον αντιπρόεδρο του ΠΟΑ κ. Γιώργο Λέλεκα και το ξενοδοχείο «ARION PALACE» για την φιλοξενία.
 
«Η διοίκηση της ΕΠΣ Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην διοίκηση της ΕΠΣ Λασιθίου και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Σύλλα Λουτσέτη για την άψογη διοργάνωση στην Ιεράπετρα του 35ου Κυπέλλου Μάχης Κρήτης.
 
Ήταν μία διοργάνωση η οποία χαρακτηρίστηκε από μηνύματα συγκρητισμού, ποδοσφαιρικού πολιτισμού, κρητικής παράδοσης και φιλοξενίας και τιμής στους πεσόντες ήρωες στη Μάχη της Κρήτης του 1941.
 
Επίσης, σύμφωνα με το neakriti.gr, η ΕΠΣ Ηρακλείου συγχαίρει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης για πρώτη φορά στην ιστορία της την Μικτή Ομάδα της ΕΠΣ Ρεθύμνου, όπως και όλους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για το «ευ αγωνίζεσθε» που επέδειξαν στην διοργάνωση» αναφέρει η ΕΠΣΗ ενώ για τον Γιώργο Λέλεκα τονίζει τα εξής:
 
«Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων της ΕΠΣΗ ευχαριστεί θερμά τον αντιπρόεδρο του ΠΟΑ κ. Γιώργο Λέλεκα για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξε στην αποστολή της Μικτής Ομάδας Νέων της ΕΠΣΗ στο ξενοδοχείο "ARION PALACE" καθόλη τη διάρκεια της διήμερης παραμονής της στην Ιεράπετρα για το 35ο Κύπελλο Μάχης Κρήτης, όπως επίσης και για το μεσημεριανό γεύμα που παρέθεσε στο ξενοδοχείο στα μέλη της αποστολής της ΕΠΣΗ, μετά το πέρας του μικρού τελικού της Κυριακής».