Συγκλονίζει το έγκλημα με τον γιο που έπνιξε τον πατέρα

12:57 π.μ. - Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017
12:12 π.μ. - Τρί, 26/57/2017
Image: Συγκλονίζει το έγκλημα με τον γιο που έπνιξε τον πατέρα

Συγκλονισμένη είναι από νωρίς το πρωί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου

Και ακόμα περισσότερο η περιοχή της Φορτέτσας η οποία ξύπνησε με μία τραγική είδηση που έλεγε ότι "γιος έπνιξε τον πατέρα του". 
 
Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το έγκλημα έγινε όταν γιος και πατέρας έμειναν μόνοι τους στο σπίτι του θύματος, γύρω στη μία τα ξημερώματα. Και οι δύο, λένε αστυνομικές πηγές, είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοολ σε καφενείο όπου ήταν νωρίτερα λόγω της ημέρας.
 
Άρχισαν να λογομαχούν με συνέπεια ο καυγάς να καταλήξει σε τραγωδία. Ο 34χρονος γιος, έπιασε το κεφάλι του πατέρα του και με τα ίδια του τα χέρια, έφραξε το στόμα και τη μύτη του ώσπου επήλθε το μοιραίο. 
Αστυνομικοί περιγράφουν πως το πτώμα του άτυχου 61χρονου βρέθηκε από την ίδια του την αδελφή λίγη ώρα αργότερα. Μέσα στον πανικό της ενημέρωσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καθώς ο 61χρονος συνταξιούχος πατέρας ήταν ήδη νεκρός. 
 
Ο 34χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μέσα στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία.
Προσήχθη στην Ασφάλεια σε άθλια κατάσταση λόγω μέθης και λίγο αργότερα ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Σύμφωνα με τα όσα λένε αστυνομικές πηγές, ο 34χρονος θυμήθηκε μέσα στο μεθύσι του τα άσχημα παιδικά χρόνια που πέρασε αφού όπως είπε ο πατέρα του τον χτυπούσε συχνά.
 
Το θύμα, έχει άλλο ένα παιδί, μία κόρη, η οποία διαμένει μόνιμα στο εξωτερικό μαζί με τη μητέρα της.
 
Έξω από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία, συγκεντρώνεται κόσμος ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε.
 
Ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Ηρακλείου. 
 
Διαβάστε τι αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της η Αστυνομία:
 
Συνελήφθη χθες (25.12.2017) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 34χρονος ημεδαπός,  για ανθρωποκτονία σε βάρος 61χρονου ημεδαπού. 
 
Ειδικότερα, ο 34χρονος, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες, μετά από διαπληκτισμό με τον 61χρονο, προκάλεσε τον θάνατο του με ασφυξία. 
 
Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.
 
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.
(φωτογραφίες image-services)
Πηγή: ekriti.gr