Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τη μικρή Νεφέλη

5:19 π.μ. - Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
05:09 π.μ. - Παρ, 22/19/2017
Image: Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για τη μικρή Νεφέλη

Η μικρή Νεφέλη διαγνώσθηκε τον Ιούλιο με εκτεταμένο σάρκωμα Ewing στη διάφυση της δεξιάς κνήμης και κάνει χημειοθεραπείες στο ΚΕΘ του Νοσοκομείου Αγία Σοφία

Έπρεπε όμως να μεταφερθεί σε ειδικό νοσοκομείο του εξωτερικού για μια πιο αποτελεσματική θεραπεία. Και θα τα καταφέρει χάρη στην βοήθεια χιλιάδων πολιτών που έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια της μικρούλας για να ανταποκριθεί στα έξοδα. 
 
Η έκκληση του Ιατρικού Συλλόγου για να συγκεντρωθούν χρήματα και να μεταφερθεί η Νεφέλη στο ειδικευμένο κέντρο της Ιταλίας βρήκε ανταπόκριση από χιλιάδες ανθρώπους που βοήθησαν με τις οικονομίες τους.
 
«Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του να βοηθήσουν τη μικρή Νεφέλη.
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο έρανος σταματάει καθώς μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκε όλο το απαιτούμενο ποσό, για τη νοσηλεία του παιδιού σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού.
 
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πρωτοφανής και συγκινητική. Εκατοντάδες συμπολίτες μας απ’ όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση του ΙΣΑ και συμμετείχαν στην προσπάθεια να στηρίξουμε τη Νεφέλη στη μάχη που δίνει για τη ζωή της.
 
 
Πηγή: tvxs.gr