Στρατηγική συνεργασία ΑΡΗ – ΑΟΚΙ: Στην Ιεράπετρα ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Χάρης Παπαγεωργίου

9:47 π.μ. - Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026
09:02 π.μ. - Τρί, 17/47/2026
Image: Στρατηγική συνεργασία ΑΡΗ – ΑΟΚΙ: Στην Ιεράπετρα ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Χάρης Παπαγεωργίου

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Εμμανουήλ Φραγκούλη και τη διοίκηση του ΑΟΚΙ – Στόχος η ενίσχυση του μπάσκετ, η αξιοποίηση του Κλειστού «Μάρκος Φωνιαδάκης» και η προοπτική φιλοξενίας μεγάλων διοργανώσεων.

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, Εμμανουήλ Φραγκούλης, δέχθηκε στο γραφείο του την επίσκεψη του Προέδρου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Χάρη Παπαγεωργίου, καθώς και των μελών της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ Ιεράπετρας (ΑΟΚΙ) Βαγγέλη Πλεξουσάκη, Γιώργου Παραουλάκη,  Μυρτούς  Μαρκοπούλου και Δέσποινας  Ξομπλαράκη, ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Τζουμάκας. 

hxonews

Ο κ. Παπαγεωργίου βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ιεράπετρα στο πλαίσιο μιας στρατηγικής συνεργασίας του ιστορικού συλλόγου του ΑΡΗ με την ομάδα μπάσκετ της Ιεράπετρας, ΑΟΚΙ. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ  μίλησε για τη θέρμη με την οποία έγινε δεκτός στην Ιεράπετρα και τόνισε τη σημασία του αθλητισμού, ιδιαίτερα για τους νέους. Αναφέρθηκε επίσης στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Μάρκος Φωνιαδάκης», το οποίο χαρακτήρισε «στολίδι» για την πόλη, επισημαίνοντας ότι με στοχευμένες παρεμβάσεις και συντηρήσεις θα μπορούσε να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις, εκφράζοντας την πρόθεσή του να συμβάλλει σε αυτό. 

hxonews

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Παπαγεωργίου για την επίσκεψη και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ιεράπετρα αναδεικνύει διαχρονικά αθλητές που διακρίνονται σε πολλά αθλήματα. Παράλληλα, συνεχάρη τη διοίκηση του ΑΟΚ Ιεράπετρας για την πρωτοβουλία, υπογραμμίζοντας την πολυετή και ουσιαστική προσφορά του συλλόγου στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ. Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Δήμαρχος δέχθηκε ως δώρο το λάβαρο της ομάδας του ΑΡΗ και ανταπέδωσε με αναμνηστικό δώρο του Δήμου Ιεράπετρας.