Στους δρόμους βγαίνουν οι δικηγόροι του Λασιθίου

1:51 μ.μ. - Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021
01:04 μ.μ. - Τετ, 14/51/2021
Image: Στους δρόμους βγαίνουν οι δικηγόροι του Λασιθίου

Προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Νεάπολη.

Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 και ώρα 12 το μεσημέρι , όπως ανακοίνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Λασιθίου, "θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξωθεν του Πρωτοδικείου Λασιθίου επί της πλατείας δικαστηρίων στη Νεάπολη, κατ’ άρθρο 11 του Συντάγματος και το Ν. 4703/2020, για την αντιφατική και κακή νομοθέτηση, που δημιουργεί ανασφάλεια δικαίου, αιφνιδιάζει τους παράγοντες της δίκης και φαλκιδεύει δικαιώματα Ελλήνων πολιτών καθώς επίσης και για τη συνεχιζόμενη αδράνεια της Κυβέρνησης ως προς την οικονομική στήριξη του κλάδου".

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση:

"Η εν λόγω συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα υλοποιηθεί σε εκτέλεση της από 12/03/2021 απόφασης της Ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδας για την οργάνωση δράσης «Ημέρες Πανελλαδικής διαμαρτυρίας δικηγόρων» .

Στην κινητοποίηση θα λάβουν μέρος τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου, ενώ ταυτόχρονα θα λάβουν χώρα παρόμοιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από όλα τα διοικητικά συμβούλια των Δικηγορικών Συλλόγων στα Πρωτοδικεία της χώρας μας.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης θα υπάρξει αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων πρόληψης και προστασίας για τον κορωνοϊό".