Στόχος κλεφτών…έγινε 82χρονος στα Μπραμιανά

8:35 π.μ. - Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017
08:06 π.μ. - Δευ, 26/35/2017
Image: Στόχος κλεφτών…έγινε 82χρονος στα Μπραμιανά

Στο στόχαστρο κλεφτών μπήκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 82χρονος σε περιοχή κοντά στο Φράγμα των Μπρεμιανών στην Ιεράπετρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας άνδρας και μία γυναίκα, εκμεταλλευόμενοι ανοιχτό παράθυρο, της αγροικίας, στην οποία ζει μόνος του ο ηλικιωμένος, πήραν τα κλειδιά, που βρίσκονταν πάνω στην πόρτα της εισόδου και ανενόχλητοι εισέβαλαν μέσα στο σπίτι.
 
Ο ηλικιωμένος, που εκείνη την ώρα κοιμόταν, έντρομος αντιλήφθηκε την παρουσία του ζευγαριού μέσα στο σπίτι, οι οποίοι αφού τον χτύπησαν, του ζητούσαν επίμονα να τους δώσει όσα χρήματα είχε μαζί του.
 
Ο 82χρονος, χωρίς δεύτερη σκέψη και φοβούμενος για την ίδια του τη ζωή, έβγαλε από το πορτοφόλι του μικρό χρηματικό ποσό, που διέθετε και τους το έδωσε.
 
Οι δράστες, αφού άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του ηλικιωμένου, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Ο 82χρονος σοκαρισμένος από την περιπέτεια που έζησε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, πήγε σήμερα το πρωί στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.
 
ΠΗΓΗ: cretapost.gr