Στον Αυγενάκη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας για το κολυμβητήριο στο Κεντρί

11:43 π.μ. - Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020
11:10 π.μ. - Παρ, 09/43/2020
Image: Στον Αυγενάκη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας για το κολυμβητήριο στο Κεντρί

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στο Γραφείο του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα έργα που υλοποιούνται στις αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις του Δήμου Ιεράπετρας και στις δυνατότητες περαιτέρω αναβάθμισής τους.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: «Ως θέματα πρώτης προτεραιότητας τέθηκαν στον Υφυπουργό η άμεση ανάγκη ένταξης σε χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Κολυμβητηρίου στο Κεντρί, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει ως μια βιώσιμη αθλητική εγκατάσταση και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών της Ιεράπετρας, λόγω και του αυξημένου ενδιαφέροντος των πολιτών για τον αθλητισμό́.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αναβάθμιση και αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, ώστε η Ιεράπετρα όλο το έτος να καταστεί αθλητικός προορισμός με σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές.

Υπάρχει δέσμευση για την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών από την πλευρά του Υπουργείου και έπειτα από σχετική πρόσκληση, ο κ. Αυγενάκης θα επισκεφθεί σύντομα την Ιεράπετρα για να διαπιστώσει από κοντά τις ανάγκες και τις προοπτικές του Δήμου».