Στον ανακριτή ο Σώρρας – Συγκέντρωση οπαδών του στην Ευελπίδων

12:10 π.μ. - Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018
12:06 π.μ. - Πέμ, 21/10/2018
Image: Στον ανακριτή ο Σώρρας – Συγκέντρωση οπαδών του στην Ευελπίδων

Έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρίσκονται δεκάδες υποστηρικτές του, οι οποίοι έφτασαν με πούλμαν από όλη την Ελλάδα

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Αρτέμης Σώρρας, ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις», για να απολογηθεί για τις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται.
 
Έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων έχουν συγκεντρωθεί οπαδοί του που έφτασαν από όλη την Ελλάδα με πούλμαν, κρατώντας ελληνικές σημαίες.



 
Το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί για την υπόθεση περιλαμβάνει για τον ίδιο και 7 ακόμα άτομα κατά περίπτωση τα αδικήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
 
Η δίωξη περιλαμβάνει, επίσης, σειρά πλημμελημάτων όπως της διασποράς ψευδών ειδήσεων, της πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
 
 
in.gr