Στον αγιασμό του Μουσικού Γυμνάσιου Λασιθίου, ο Αργύρης Πανταζής

9:36 π.μ. - Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022
09:09 π.μ. - Πέμ, 15/36/2022
Image: Στον αγιασμό του Μουσικού Γυμνάσιου Λασιθίου, ο Αργύρης Πανταζής

Διαβάστε το δελτίο τύπου

Στον αγιασμό του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου, μαζί με τους μαθητές, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ’’ Αργύρης Πανταζής, χαιρέτησε την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου. Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, όπως κάθε χρόνο ο κ. Πανταζής παρευρέθηκε στην τελετή Αγιασμού, για να ευχηθεί καλό ξεκίνημα και καλή χρονιά στους μαθητές/ες, στους εκπαιδευτικούς, καθώς και στα μέλη του Συλλόγου γονέων του Μουσικού Γυμνασίου Λασιθίου.

Στην τελετή του αγιασμού ήταν παρόντες, ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου, η πρόεδρος και μέλη του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας Καβουσίου, ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής, ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων του σχολείου, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Καβουσίου Π. Άμμου και εκπρόσωποι φορέων που έχουν έδρα την Κοινότητα Καβουσίου.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Πανταζής, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά.

Στον καινούργιο κύκλο της σχολικής ζωής, που ανοίγει σήμερα, θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών που ενθάρρυναν από την πρώτη στιγμή τα παιδιά τους να εγγραφούν στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου. Η παράταξη μας βασιζόμενη στην ελπίδα του αύριο, στα παιδιά μας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για την βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος και της σχολικής ζωής των μαθητών. Η μάχη για την παιδεία είναι ένας συνεχής αγώνας για εμάς κάτι που θέτουμε ως προτεραιότητά. Είναι αναγκαία η συνεργασία όλων, γιατί τα προβλήματα στην εκπαίδευση είναι ακόμη πολλά και θα πρέπει με πίστη στην ατομική και συλλογική προσπάθεια, να επιδιώξουμε την επίλυση τους, ώστε να βελτιωθεί στο μέτρο του δυνατού το εκπαιδευτικό έργο.

Για την δημοτική παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα».

Ο Επικεφαλής

ΠΑΝΤΑΖΗΣ Θ. ΑΡΓΥΡΗΣ