Στον συνδυασμό Ζερβού υποψήφιος ο Θωμάς Χαριτάκης

9:08 π.μ. - Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019
09:07 π.μ. - Τρί, 02/08/2019
Image: Στον συνδυασμό Ζερβού υποψήφιος ο Θωμάς Χαριτάκης

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Θωμά Χαριτάκη

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Αγίου Νικολάου.
 
Με την παρούσα ανοικτή επιστολή, θέλω να σας γνωστοποιήσω την απόφαση μου να συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Αγίου Νικολάου.
 
Ήταν μια απόφαση που πήρα μετά από ώριμη σκέψη  αλλά και με την παρότρυνση μέρους της κοινωνίας  μας. Γι αυτό και αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση  του σημερινού Δημάρχου Αντώνη Ζερβού για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του.
 
Ως Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου, μου δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσω την εμπειρία αλλά και την επίγνωση για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε εξαιτίας της γενικότερης δυσκαμψίας της δημόσιας διοίκησης. Έχοντας ως εφόδιο λοιπόν την επτάχρονη εμπειρία της διοίκησης  ενός Ν.Π.Δ.Δ. αλλά και με έντονο αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα να συμμετέχω  στην κοινή μας προσπάθεια  για ένα καλύτερο αύριο  για την πόλη μας. 
 
Κοινή προσπάθεια  γιατί σ’ αυτόν το τόπο  που όλοι αγαπάμε,  δεν περισσεύει κανείς και όλοι πρέπει να έχουμε ένα κοινό όραμα. Την πρόοδο και την ανάπτυξη του Αγίου Νικολάου. 
 
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο νέος εκλογικός νόμος (απλή αναλογική), δίνει σαφή εντολή για συνεργασίες, τις οποίες στην μέχρι σήμερα πορεία μου πάντα επεδίωκα και θα συνεχίσω να επιδιώκω.
 
Σας καλώ λοιπόν να μου δώσετε με την ψήφο σας  το δικαίωμα αλλά και τη δύναμη να συμμετέχω  στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και να προσπαθήσω  έτσι, να συνδιαμορφώσω τις συνθήκες για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.
 
Με εκτίμηση
 
ΘΩΜΑΣ ΧΑΡΙΤΑΚΗΣ
 
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λασιθίου